Badassbox: kortingscode en korting Badassebike

Badassebike 2018 Kortingscodes en kortingen online

Geen couponcode Badassebike die momenteel beschikbaar is.

Ik ONTDEK DE BADASSBOX-DEBRIDINGSKITS

Rekening houdend met het feit dat transportvoorschriften fietsen met elektrische aandrijving van meer dan 25 km / u in de categorie bromfietsen omvatten, die daarom moeten worden gebruikt met volledige inachtneming van de regels over het onderwerp (dragen van een helm, bezit van de BSR, enz.) ), worden de commerciële fietsen vervolgens geconfigureerd om deze snelheid niet te overschrijden. Omdat Badass eBike meer en meer fietsers nodig heeft om de kracht van hun voertuig te verbeteren, creëert Badass een kit om te ontspannen en de kenmerken van hun tweewielers te veranderen: BadassBox.

Badass Bike Overzicht

Het is een Duits bedrijf gevestigd in Hamburg en specialist sinds het begin in de onderdelen van optimalisatie en maatwerk van elektrische fietsen. Het valt op door zijn productiemethode, waardoor plaats is voor de veelzijdigheid van zijn ontklikkitems. Haar handelsmerk BadassBox is namelijk compatibel met de motorsystemen van de bekendste merken in het veld, waaronder Bosch, Yamaha, Kalkhoff, Shimano, Brose en Conti. Het bedrijf Badass Bike is min of meer de belangrijkste en enige concurrent van een andere ontwerper van ontklitapparaat van VAE: Polini. Maar over het algemeen zijn BadassBox-kits, compatibel met meer merken van VAE, het meest populair.

Hoe BadassBox werkt

De BadassBox-kit is nu in de vierde versie omdat het merk het in 2013 heeft gelanceerd. Met dit apparaat kunt u alle kracht van de VAE vrijmaken, die de 25km / uur-voorschriften kan overschrijden en naar 50km / u of meer gaat. Het optimale vermogen van de motor blijft echter ongewijzigd. Het snelheidsdisplay is ook hetzelfde als wanneer de fiets werd vertraagd om te voorkomen dat de snelheidslimiet werd overschreden. Om te werken, bevat deze apparatuur een Li-ion batterij CR2 die een bereik van 6000 km op papier garandeert. Eenvoudig te installeren, de apparatuur is ook veilig voor het voertuig, wetende dat er geen elektrisch contact is voor de transmissie.

Hoe een BadassBox te gebruiken?

De BadassBox-set is op de snelheidssensor gemonteerd en is bevestigd met een eenvoudige rubberen ring. Bevestigingsmiddelen en andere accessoires worden geleverd door het merkteken om het apparaat aan te passen aan het systeem in kwestie. Demontage is natuurlijk nog eenvoudiger. In gebruik is er geen procedure om te starten of aan te passen. De snelheidsmodi worden normaal gebruikt, behalve dat de fiets sneller gaat. Opgemerkt moet worden dat het gebruik van een BadassBox-set, die niet is goedgekeurd, het normale gebruik van de VAE ongeschikt maakt op de openbare weg. Als het niet op een privécursus is, vereist het rijden op een ongebreidelde fiets een licentie, helm, verzekering, etc.

Waar zijn BadassBox-kit kopen?

De BadassBox-set is verkrijgbaar op een aantal locaties die zijn gespecialiseerd in de verkoop van elektrische voertuigen, met name VAE-verkopers. Om toch te controleren of het weergegeven product de gestempelde stempel van het merk heeft. Anders wordt deze kit debridage natuurlijk verkocht op de site van de fabrikant, met de nodige accessoires.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *