Brose ontkoppelingsset

Eigenaar van een elektrische fiets uitgerust met een Brose-motor? Met ons deskundig advies kunt u genieten van motorondersteuning tot meer dan 25 km / theoretisch. Er zijn verschillende unlicensing kits op de markt, wij bieden de beste van hen. U twijfelt over de compatibiliteit van de module met uw Brose-motor? Wij beantwoorden al uw vragen.

Brose, een Duits merk gespecialiseerd in auto-accessoires

Het bedrijf Brose is gemaakt en begint met 1900. In het begin is het bedrijf gespecialiseerd in de productie van auto-accessoires en -componenten. Alleen in 2014 is Brose gefocust op het ontwerp en de productie van elektrische rijwielmotoren. Tegenwoordig is het bedrijf dominant in de automobielsector (wereldleider in elektrische raamheffers en Europese leider in het verstelsysteem voor autozitjes).

Brose elektrische fietsmotoren worden zeer gewaardeerd om hun reactievermogen en betrouwbaarheid. Het merk heeft verschillende modellen afgewezen om aan alle toepassingen te voldoen.

Elektrische fietsmerken uitgerust met Brose-motoren

Campus, Devinci, Diavelo, Decathlon, Specialized, BMW, BH, Fantic, Hercules, Neomov, Triobike, Maxx, Leaos, Head, Poison, Pragma Industries, Rotwild

De verschillende Brose-motoren

Drive C

Met een paar 50 Nm is model C erg stil

Drive S-mag

Een 0,5 kg-motor lichter dan het model C met een koppel van 90 Nm.

Rijd S-Alu

Aanhoudende ondersteuning met een paar 90 Nm.

Drive TF

Een 3,8kg-engine voor meerdere routes. Deze motor helpt u van nature tot 45 km / h.

Drive T

De Drive T weegt 3,4 kg voor een paar 90 Nm.

Brose Compatible Unbridging Kits

MerkModelCaractéristiques
PeartuneBrose lichtInterne set, actuele waarden bewaard
PeartuneBrose nog steeds aanInterne kit, permanente activering
SpeedboxBroseInterne kit, gegevens gedeeld door 2

Hoe een Brose-engine te ontketenen?

Brose motoren zijn bijna allemaal geflensd met 25 km / h, om te negeren kun je je motor ontketenen. De "afstemming" van elektrische fiets is om enkele wijzigingen aan te brengen in de traditionele werking van elektrische hulp. U kunt proberen te sleutelen aan uw installatie door bijvoorbeeld de snelheidssensor te verplaatsen. U kunt ook een stemmingskit installeren. oplossing die we voorrecht hebben. Inderdaad, met deze methode heb je de mogelijkheid om de kit te activeren of niet en dus om de hand op de afstemfunctie te hebben. Bovendien is de interne kit onzichtbaar en blijven de gegevens die op uw scherm worden weergegeven correct.