Eigenaar van een elektrische fiets met een motor Brose ? Met ons deskundig advies kunt u profiteren van motorondersteuning voorbij 25 km / theoretisch. Er zijn verschillende ontgrendelingskits op de markt, wij bieden het beste daarvan. U twijfelt over de compatibiliteit van de module met uw motor Brose ? Wij beantwoorden al uw vragen.

Brose, een Duits merk dat gespecialiseerd is in auto-accessoires

het bedrijf Brose werd opgericht in het begin van 1900. In het begin specialiseerde het bedrijf zich in de productie van auto-accessoires en componenten. Het was pas in 2014 dat Brose richt zich op het ontwerp en de productie van elektrische motoren voor fietsen. Tegenwoordig is het bedrijf overwegend in de automobielsector (wereldleider in elektrische ruiten en Europese leider in het systeem voor het aanpassen van autostoelen).

Elektrische fietsmotoren Brose worden zeer gewaardeerd om hun reactievermogen en betrouwbaarheid. Het merk heeft verschillende modellen geweigerd om aan alle toepassingen te voldoen.

Elektrische fietsmerken uitgerust met motoren Brose

Campus, Devinci, Diavelo, Decathlon, Specialized, BMW, BH, Fantic, Hercules, Neomov, Triobike, Maxx, Leaos, Head, Poison, Pragma Industries, Rotwild

De verschillende motoren Brose

Drive C

Met een paar 50 Nm is model C erg stil

Drive S-mag

Een 0,5 kg-motor lichter dan het model C met een koppel van 90 Nm.

Rijd S-Alu

Aanhoudende ondersteuning met een paar 90 Nm.

Drive TF

Een 3,8kg-engine voor meerdere routes. Deze motor helpt u van nature tot 45 km / h.

Drive T

De Drive T weegt 3,4 kg voor een paar 90 Nm.

Compatibele afstemmingsets Brose

MerkModelCaractéristiques
PeartuneBrose lichtInterne set, actuele waarden bewaard
PeartuneBrose nog steeds aanInterne kit, permanente activering
SpeedboxBroseInterne kit, gegevens gedeeld door 2

Een motor ontketenen Brose ?

motoren Brose zijn bijna allemaal beperkt op 25 km / u, om te negeren, kunt u uw motor ontketenen. "Tuning" van elektrische fietsen bestaat uit het aanbrengen van enkele wijzigingen in de traditionele werking van elektrische ondersteuning. Je kunt proberen te sleutelen aan je installatie door bijvoorbeeld de snelheidssensor te verplaatsen. U kunt ook een afstemmingsset installeren. oplossing die wij prefereren. Inderdaad, met deze methode heb je de mogelijkheid om de kit wel of niet te activeren en dus de afstemmingsfunctie te hebben. Bovendien is de interne kit onzichtbaar en blijven de gegevens op uw scherm correct.

Volgens artikel L317-5 van de wegcode van 24 december 2019, de verkoop van objecten die het mogelijk maken de wettelijke limieten te overschrijden die zijn vastgesteld met betrekking tot de snelheid van een bromfiets, een motorfiets, een persoonlijk transportvoertuig gemotoriseerde, gemotoriseerde vierwieler of rijwiel (elektrische fiets / elektrische fiets) is in Frankrijk verboden.

We zijn daarom genoodzaakt om niet langer naar Frankrijk en de Franse overzeese gebieden te sturen. Wij danken u voor uw begrip,

- Je Lilibike-team