Wilt u profiteren van motorondersteuning die verder gaat dan de geplande 25 km / h? Om je gigantische motor een boost te geven, moet je de juiste ontgrendelkit kiezen. Als u vragen heeft of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen zodat ik u een goed advies kan geven.

Om de juiste ontklikkit te kiezen, moet u weten wat precies het exacte model van uw Giant-motor is en welke bedieningskast aan uw stuur is bevestigd. Kijk tussen de onderstaande afbeeldingen, die overeenkomt met uw motor / bedieningskast. De naam van de compatibele kit staat onder de afbeelding. Klik op de afbeelding die overeenkomt met uw configuratie om toegang te krijgen tot uw kit.

Speedbox 2 voor Giant 2019
Speedbox 2 voor Giant 2017-2018
Speedbox 2 voor Giant 2017-2018
Speedbox 2 voor Giant 2015-2016
Badassbox 4 Yamaha

Reus: gemaakt in Taiwan, maar het is solide

Giant, opgericht in 1972 in Taiwan, is een bedrijf dat fietsen van alle soorten ontwerpt (mountainbikes, racefietsen, racefietsen ...). Gigantische ATV's met fijne lijnen en een robuust ontwerp zijn allemaal rage. Met de opkomst van elektrische fietsen is Gant snel begonnen met de productie van elektrische ondersteunde fietsen door de fietsen uit te rusten met ... Gigantische motoren. Inderdaad, Giant ontwerpt motoren in samenwerking met Yamaha. Deze elektrische fietsmotoren hebben hun eigen technische kenmerken, waardoor ze unieke motoren zijn waarvoor Yamaha-sets niet werken. de Giant aangedreven door Yamaha-motoren, worden SyncDrive Life, SyncDrive Sport en SyncDrive Pro genoemd.

gigantisch logo

Elektrische fietsmerken uitgerust met gigantische motoren

Apache, Atala, Batavus, Bergamont, BHEmotion Bianchi, Breezer, Bulls, Butchers & sportfietsen, Cannondale, Carver, Centurion, Conway, Corratec, Crescent, Cresta Cube Dancelli, DBS, Definitive, Diamond, Diamond, Nederlands-id, eBike, Electra Flyer, Focus, Fuji, Gazelle, Gepida, Ghost, Gypsy Granville Gudereit, Haibike, Hercules, ik Sy, steenbokken, Kalkhoff, Kettler, Koga, Kreidler KTM Lapierre Lombardo, Matra, Mondraker, snor, Orbea, Pegasus, Peugeot, Puch, Raleigh, Riese & Müller, Brawl, Rose, Scott Simplon Sine, Solex, Sparta, Stevens, Stern, Thomson, Trek, Univega, stad Velo, Victoria, Viper, Wanderer, Whistle, Winora, Zemo

Gigantische dashboards en batterijen

De verschillende gigantische motoren

Reuze syncdrive levensmotor

Giant SyncDrive Life

Ideale motor voor de ballade met een koppel met een paar 60 Nm.

Gigantische sport syncdrive motor

Giant SyncDrive Sport

Veelzijdige motor voor sporters met een koppel van 80 Nm.

Gigantische syncdrive pro-engine

Giant Syncdrive Pro

Prestatiegerichte motor met een koppel van 80 Nm

Gigantische compatibele ontkoppelingssets

MerkModelCaractéristiques
SpeedboxSpeedbox 2 Giant EVOInterne kit voor totale ontklemming

Hoe een Giant-motor te ontketenen?

Met Giant Electric Motor Tuning wordt een kit op je Giant-fiets geïnstalleerd. Uitgerust met een microprocessor, zal de ontspanningsset het elektrische signaal tussen de controller en de motor wijzigen. Afhankelijk van het model van je Giant-motor en het type bediening dat je op je stuur hebt, kan de ontlasting gedeeltelijk (PW) of totaal (PW-X, PW-SE) zijn.

Interne installatie

  1. Schroef het carter los om de Giant-motor te kantelen
  2. Zoek de kabels op die op de motor zijn aangesloten en sluit de Giant-set in serie aan op de juiste locatie
  3. Hermonteer je gigantische motor
  4. Volg de afhandeling om de kit in / uit te schakelen
Gigantische speedbox-verbinding