Wilt u profiteren van motorondersteuning boven de oorspronkelijk geplande 25 km / u? Om je motor een boost te geven Giant, moet u de juiste afstemmingskit kiezen. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen zodat ik u het juiste advies kan geven.

Om de juiste tuningkit te kiezen, moet u van tevoren bepalen wat het exacte model van uw motor is. Giant evenals de schakelkast die aan uw stuur is bevestigd. Kijk tussen de onderstaande afbeeldingen, die overeenkomt met uw motor / bedieningskast. De naam van de compatibele kit staat onder de afbeelding. Klik op de afbeelding die overeenkomt met uw configuratie om toegang te krijgen tot uw kit.

Speedbox 2 voor Giant 2019
Speedbox 2 voor Giant 2017-2018
Speedbox 2 voor Giant 2017-2018
Speedbox 2 voor Giant 2015-2016
Badassbox 4 Yamaha

Giant : Gemaakt in Taiwan, maar stevig

Gemaakt in 1972 in Taiwan, Giant is een bedrijf dat allerlei soorten fietsen ontwerpt (mountainbikes, racefietsen, racefietsen ...). Mountainbikes Giant de fijne lijn en het robuuste ontwerp zijn allemaal rage. Met de opkomst van elektrische fietsen, startte Gant snel met de productie van elektrische hulpfietsen door fietsen uit te rusten met motoren ... Giant. En effet, Giant ontwerpt motoren in samenwerking met Yamaha. Deze elektrische fietsmotoren hebben hun eigen technische kenmerken, waardoor ze unieke motoren zijn, waarvoor Yamaha kits niet werken. De motoren Giant Powered by Yamaha, heten SyncDrive Life, SyncDrive Sport en SyncDrive Pro.

logo giant

Elektrische fietsmerken uitgerust met motoren Giant

Apache, Atala, Batavus, Bergamont, BHEmotion Bianchi, Breezer, Bulls, Butchers & sportfietsen, Cannondale, Carver, Centurion, Conway, Corratec, Crescent, Cresta Cube Dancelli, DBS, Definitive, Diamond, Diamond, Nederlands-id, eBike, Electra Flyer, Focus, Fuji, Gazelle, Gepida, Ghost, Gypsy Granville Gudereit, Haibike, Hercules, ik Sy, steenbokken, Kalkhoff, Kettler, Koga, Kreidler KTM Lapierre Lombardo, Matra, Mondraker, snor, Orbea, Pegasus, Peugeot, Puch, Raleigh, Riese & Müller, Brawl, Rose, Scott Simplon Sine, Solex, Sparta, Stevens, Stern, Thomson, Trek, Univega, stad Velo, Victoria, Viper, Wanderer, Whistle, Winora, Zemo

Dashboards en batterijen Giant

De verschillende motoren Giant

moteur Giant syncdrive leven

Giant SyncDrive Life

Ideale motor voor de ballade met een koppel met een paar 60 Nm.

moteur Giant sport syncdrive

Giant SyncDrive Sport

Veelzijdige motor voor sporters met een koppel van 80 Nm.

moteur Giant syncdrive pro

Giant Syncdrive Pro

Prestatiegerichte motor met een koppel van 80 Nm

Compatibele afstemmingsets Giant

MerkModelCaractéristiques
SpeedboxSpeedbox 2 Giant EVOInterne kit voor totale ontklemming

Een motor ontketenen Giant ?

Elektrische motorafstemming Giant is om een ​​kit op je fiets te installeren Giant. Uitgerust met een microprocessor, zal de ontgrendelingskit het elektrische signaal tussen de controller en de motor wijzigen. Afhankelijk van het model van uw motor Giant en het type bediening dat u op uw stuur heeft, ontgrendeling kan gedeeltelijk (PW) of totaal (PW-X, PW-SE) zijn.

Interne installatie

  1. Schroef het motorhuis los om de motor te kantelen Giant
  2. Identificeer de kabels die op de motor zijn aangesloten en sluit de set aan Giant in serie op de juiste locatie
  3. Zet uw motor weer in elkaar Giant
  4. Volg de afhandeling om de kit in / uit te schakelen
verbinding speedbox Giant

Volgens artikel L317-5 van de wegcode van 24 december 2019, de verkoop van objecten die het mogelijk maken de wettelijke limieten te overschrijden die zijn vastgesteld met betrekking tot de snelheid van een bromfiets, een motorfiets, een persoonlijk transportvoertuig gemotoriseerde, gemotoriseerde vierwieler of rijwiel (elektrische fiets / elektrische fiets) is in Frankrijk verboden.

We zijn daarom genoodzaakt om niet langer naar Frankrijk en de Franse overzeese gebieden te sturen. Wij danken u voor uw begrip,

- Je Lilibike-team