uitrusting badassbox 4 voor Bosch motor

(2 recensies van klanten)
 • Snelheidsbegrenzer: gegevensweergave gedeeld door 2
 • Maximumsnelheid met assistentie: 50 km / h
 • Activeringsmodus: permanent wanneer de kit op zijn plaats is
 • Compatibel met Bosch-motoren van 2014 tot 2020
 • Het gebruik van dit apparaat is alleen toegestaan ​​op privéwegen die niet openbaar zijn
157,72 €
Op voorraad, geleverd onder 3 - 4 dagen

De kit gebruiken

De ontgrendelkit Badassbox verzamelt je echte snelheid dankzij de magneet op je fiets. Vervolgens verzendt het op afstand een signaal naar de Bosch-motor van uw fiets. Er is geen elektrische aansluiting nodig. De set interfereert niet met de elektronische componenten van uw motor omdat deze niet rechtstreeks op de motor is aangesloten. Dus er is geen risico dat u uw motor beschadigt. De installatie is heel eenvoudig en vereist geen speciaal gereedschap.

Als u de Badassbox 4, de gegevens die op uw dashboard worden weergegeven, zijn onjuist. Uitgaande van 18 km / h worden uw gegevens automatisch door 2 gedeeld. Als gevolg hiervan is uw gemiddelde snelheid, afgelegde afstand, etc. ook niet langer correct. Om dit te compenseren, kunt u altijd een GPS gebruiken.

Gedetailleerde bediening

La badassbox 4 Bosch hecht aan de snelheidssensor van de elektrische fiets. Eenmaal geïnstalleerd, is uw fiets niet langer overbrugd met 25 km / u. Uw Bosch-motor zal u blijven helpen boven deze snelheid. Als u de set verwijdert Badassbox 4 keert uw fiets terug naar zijn oorspronkelijke staat.

La badassbox 4 is de nieuwste versie van de Badass-set voor Bosch-motoren. De geheel nieuwe, dunnere body is uitgerust met een kliksluiting die de montage en demontage van de set vergemakkelijkt op je elektrische fiets. De behuizing is ook zeer resistent, omdat deze wordt gesloten via een clipsysteem dat door de automobielsector wordt gebruikt. Het ontwerp van de badassbox 4 is opnieuw ontworpen. De kit is aangedreven door een AAA-batterij waardoor het een lange autonomie heeft. de badassbox 4 Bosch is ontworpen in Duitsland, "Deutch kwaliteit"!

Assemblage tutorial

La badassbox 4 hecht aan de snelheidssensor op het achterwiel van uw elektrische fiets. Dankzij de kliksluiting riskeer je niet dat de set wordt vrijgegeven. Stevig bevestigd aan het frame, kunt u desgewenst de meegeleverde kabelbinder gebruiken.

 1. Om de set operationeel te maken, moet de magneet op de radius van het achterwiel worden geplaatst, in de richting van de rand van de doos (in de richting van het sluiten van de set).
 2. Als uw magneet de raakt badassboxplaats vervolgens de magneet zo dicht mogelijk bij de badassbox en draai het 90 °.
 3. Als u de moet verwijderen badassbox op uw elektrische fiets, zorg ervoor dat u de magneet in zijn oorspronkelijke positie terugzet.

Inhoud van de doos

 • Badassbox 4 voor Bosch motor
 • Inclusief AAA-batterij
 • Gereedschapsvrije schroef van 4 mm

Caractéristiques technieken

 • Afmetingen: 61 x 43 x 15 mm
 • Gewicht: 27g zonder batterij, 37g met batterij
 • Batterij (meegeleverd): 1,5V AAA-batterij (IEC R03)

Motoren en compatibele commando's

La badassbox 4 Bosch is compatibel met Bosch Active Line, Activate Line Plus, Performance Line, Performance CX Line-motoren.

Evenzo is deze kit compatibel met alle Bosch-consoles (Purion, Nyon, Intuva, Kiox)

De innovaties van de badassbox 4 Bosch

Het koste 1 een R & D om dit nieuwe model van debridementkit te ontwerpen. In vergelijking met het vorige 3.4-model is deze dunner. Bij de vorige versie was een adapter soms nodig, afhankelijk van je fiets, met deze nieuwe versie is het niet langer nodig. Ook is de O-ring (cirkelvormig) vervangen door een gepatenteerd kliksluitingssysteem (of veer). dus u kunt de bevestigen of verwijderen badassbox 4 heel snel met één hand. Bovendien kunt u de sluiting beveiligen met behulp van een kabelbinder die bij de set wordt geleverd.

De AAA-batterij vervangt nu de CR2-batterij. Het is daarom heel eenvoudig om de batterij te vervangen, omdat dit model in veel winkels op grote schaal wordt verkocht. Het vervangen van de batterij gaat snel en goed zonder gereedschap. De levensduur van de batterij van een AAA-batterij is ongeveer 1 an of 7000 km gereisd. Om de autonomie van de ongedaanmakingskit van Badass te vergroten FEET patent (Field Enhancement & Elimination Technology). De badass box 4 is goed hermetisch de elektronische componenten worden gelijmd in het geval een speciaal waterdicht afdichten en volledig verglaasde hardnekkige met elke druppel water.

elk Badassbox wordt gescreend om te controleren of deze correct werkt. Dit garandeert u een functioneel afgewerkt product. En omdat nulrisico niet bestaat, de badassbox heeft een 3 maandgarantie.

Belangrijkste voordelen van badassbox 4

 • Ontstoppen kit voor externe elektrische fiets zonder contact
 • Slanke maar goed beschermde behuizing
 • Gepatenteerde druksluiting
 • In-box montagesysteem
 • Gepatenteerde veldversterkingstechnologie
 • Met de AAA-batterij kunt u meer dan 7000 km doorbladeren
 • Afdichtingsmiddel van de auto-industrie
 • Dubbele kwaliteitscontrole
 • Duitse fabricage
 • Productgarantie 3 maanden

Extra informatie

gewicht0.37 kg
Dimensies15 × 61 × 43 cm
verwijderbaar

ja

Controle-a-la-driving

Niet

zichtbare-kit

ja

Engine-a-Debrider

Bosch

level-DIn

makkelijk

-Speed ​​billed

Snelheid gedeeld door 2

snelheid-max

50 kmh

marque

uitrusting badassbox 4 voor Bosch motor

Reviews 2 uitrusting badassbox 4 voor Bosch motor

 1. MARC TOURRET (Customer bevestigd) -

  hello,
  snelle levering, installeerde ik de badassbox
  in minuten en het resultaat is bluffen
  geweldig product Ik raad het aan !!! de fiets is getransformeerd
  haibike x duro
  hartelijk

 2. Gilles -

  Het werkt op de nieuwe Bosch Performance CX 2020-motor.
  Geen risico op foutmelding?
  Dank u voor uw antwoord

Voeg een beoordeling

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Volgens artikel L317-5 van de wegcode van 24 december 2019, de verkoop van objecten die het mogelijk maken de wettelijke limieten te overschrijden die zijn vastgesteld met betrekking tot de snelheid van een bromfiets, een motorfiets, een persoonlijk transportvoertuig gemotoriseerde, gemotoriseerde vierwieler of rijwiel (elektrische fiets / elektrische fiets) is in Frankrijk verboden.

We zijn daarom genoodzaakt om niet langer naar Frankrijk en de Franse overzeese gebieden te sturen. Wij danken u voor uw begrip,

- Je Lilibike-team